chick.jpg

توليد گوشت مرغ در کشور بدون هرمون رشد

چاپ

واحد مرکزی خبرalt

رئیس انجمن تولید کنندگان مرغ گوشتی تاکید کرد : در تولید گوشت مرغ به هیچ وجه از هرمون رشد استفاده نمی کنیم.
محمد یوسفی در مصاحبه با رادیو اقتصاد گفت: در کشورهای خارجی گوشت مرغ در مدت 33 روز تولید می شود که در ایران 55 روز است و روند طبیعی دارد و معمولا سلیقه مصرف کنندگان در داخل استفاده از مرغ های درشت است.یوسفی افزود : البته مرغ های کوچک بهتر است چون چربی و ضایعات کمتری دارد و اقتصادی تر هم است.

وی گفت : با همکاری وزارت جهادکشاورزی و سازمان دامپزشکی تلاش می کنیم و تولید و توزیع مرغ کوچک ترویج شود و اگر هم مرغ درشتی در بازار دیده می شود تحت تاثیر کشش بازار است.
یوسفی گفت : البته اندزاه مرغ گوشتی استاندارد ندارد بلکه واردات ان با وزن 900 گرم تا یک کیلو و 200 گرم است و ما هم برای صادرات یک تا یک و نیم کیلوگرم را در نظر می گیریم.
وی گفت: ستاد تنظیم بازار خرید گوشت مرغ را 7000 تومان تعیین کرده است اما در بازار و تخت تاثیر عرضه و تقاضا به نرخ کمتری خریداری می شود وتولید این محصولات با قیمت های کنونی در حاشیه زیان قرار دارد.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان مرغ کشور گفت: ظرفیت تولید ما بیش از 2 میلیون تن گوشت مرغ در سال است و صادرات مازاد تولید هم بهترین راهکار تنظیم بازار است و از مسئولان می خواهیم شرایط آسان تری برای صادرات فراهم کنند.