افزايش بيش از 13 درصدي توليد گوشت سفيد در خراسان جنوبي

چاپ

واحد مرکزی خبرalt

تولید گوشت سفید امسال در خراسان جنوبی نسبت به پارسال 13 و نیم درصد افزایش یافت.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه امسال 12 هزار و 321 تن گوشت سفید در استان تولید شده است گفت: این میزان پارسال 10 هزار و 846 تن بود.718 واحد پرورش مرغ گوشتی در خراسان جنوبی فعال است.آقای رضایی با اشاره به تولید هزار و 21 تن گوشت قرمز از ابتدای امسال گفت: این میزان در مقایسه با مدت مشابه پارسال که هزار و 13 تن گوشت بوده، یک درصد افزایش داشته است.

هم اکنون 3کشتارگاه صنعتی طیور و یک کشتارگاه صنعتی دام تحت نظارت دامپزشکی در خراسان جنوبی فعال است.
همچنین 100 هزار قطعه ماهی کپور امروز در سد رزه شهرستان درمیان رها سازی شد.
این تعدادماهی از نوع گرمابی و شامل کپور بیگ هد ، نقره ای ، معمولی و علف خوار است که برای نخستین بار در این سد رها سازی شد .
مدیر عامل شرکت توسعه شیلات توان آفرین خراسان جنوبی گفت : این رهاسازی به ارزش 300 میلیون ریال و با هدف کارآفرینی 12 بازنشسته نیروهای مسلح انجام شده است .
آقای نوروزی مقدم دوره پرورش این ماهی ها را 9 ماه اعلام کرد.
سد رزه با ظرفیت آبگیری 24 میلیون متر مکعب در 60 کیلومتری شهرستان درمیان واقع شده است و هم اکنون 4 میلیون متر مکعب آب دارد .