افزايش 2 برابري توليد مرغ سبز در گيلان

چاپ

واحد مرکزی خبرalt

تولید مرغ سبز در گیلان فروردین امسال درمقایسه با مدت مشابه پارسال بیش از 2 برابر افزایش یافت .
دراین مدت 352 تن مرغ سبز تولید شد .
مدیرکل دامپزشکی گیلان ارزش این مقدار مرغ سبز تولید شده را حدود 7 میلیارد ریال اعلام کرد .
آقای عاقبتی افزود : در 24 مرغداری گیلان در هر دوره 45 روزه 579 هزار قطعه مرغ سبز پرورش داده می شود .
نبود باقی مانده آنتی بیوتیک در گوشت مرغ تولید شده و به حداقل رسیدن احتمال ایجاد مقاومت باکتری در انسان از مزایای مصرف مرغ سبز است .