افزايش 90 درصدي توليد گوشت بلدرچين در فارس

چاپ

واحد مركزي خبرalt

مدیر طیور و زنبور عسل سازمان جهادکشاورزی فارس گفت: امسال 19 تن گوشت بلدرچین در واحد صنعتی پرورش مرغ این استان تولید شده است.
آقای ستوده افزود: با راه اندازی 3 واحد صنعتی تولید و پرورش بلدرچین به ظرفیت تولید 99 هزار قطعه ، تولید این گوشت پرنده از 20 تن به 90 تن در سال افزایش می یابد .
سالانه حدود20تن گوشت بلدرچین در فارس تولید و به شهرهای مختلف کشورصادر می شود.
او نژادهای تولید و پرورش این پرنده را از نوع ژاپنی - اسپانیایی و ایتالیایی برشمرد.
گوشت بلدرچین دارای پروتئین و مواد معدنی مثل فسفر ، منیزیم ، آهن و روی است که مصرف آن برای رشد کودکان و همچنین جلوگیری از پوکی استخوان در افراد مسن توصیه می شود.