خبرگزاری ایانا
سویا که 26 درصد آن به روغن، 35 درصد به پروتئین و مابقی آن به کنجاله تبدیل میشود، برآورد میشود بیش از 30 هزار تن در مازندران تولید شود.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) با اعلام این مطلب گفت: بیش از 10 هزار و 500 هکتار
از اراضی استان سطح زیر کشت دانههای روغنی است که تاکنون برداشت از سطح هشتهزار و 500 هکتار صورت گرفته است.
حسن عنایتی افزود: تاکنون 23 هزار تن از این محصول برداشت شده و برآورد میشود بیش از 30 هزار تن تولید روانه بازار مصرف شود.
وی خاطرنشان کرد: قیمت تضمینی دانههای روغنی سویا 662 تومان است که کشاورزان عمدتاً با قیمت توافقی یکهزار و 100 تومان محصول خود را به فروش میرسانند.
عنایتی ادامه داد: مازندران از نظر تولید این محصول رتبه دوم کشوری دارد و پتانسیل آن را دارد که کشت این محصول روغنی را افزایش دهد.
این مقام مسئول در پایان تصریح کرد: 26 درصد سویا به روغن، 35 درصد به پروتئین و مابقی به کنجاله تبدیل میشود.