خبرگزاری ایسنا
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی لرستان، گفت: سالانه 65 هزار تن گوشت قرمز در استان تولید می شود.
"ایرج سپهوند" در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه لرستان افزود: در حال حاضر استان لرستان از نظر تولید گوشت
رتبه ششم کشور را در بین استانها داراست.
وی اضافه کرد: از مجموع 65 هزار تن گوشت قرمز تولیدی استان، 40 درصد مربوط به گوشت گوسفند، 15 درصد گوشت بز، هفت درصد گاو بومی، 31 درصد گاو دو رگ، پنج درصد گاو اصیل و دو درصد گاومیش است.
این مقام مسوول اضافه کرد: از مجموع 65 هزار تن گوشت قرمز، 22 هزار تن به مصرف داخلی میرسد و بیش از 43 هزار تن به صورت دام زنده به استانهای تهران، اصفهان و قم صادر میشود.