27 واحد مركز بسته‌بندي پاي مرغ در كشور وجود دارد

چاپ

خبرگزاری ایسناalt

يك بخش فرآوري پاي مرغ و كارخانه تبديل ضايعات كشتارگاه صنعتي طيور در شهرستان آمل افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بخش فرآوري پاي مرغ و كارخانه تبديل ضايعات كشتارگاه صنعتي طيور در آمل با حضور رييس سازمان 

دامپزشكي كشور، معاون برنامه‌ريزي استانداري مازندران و تعدادي از مديران دستگاه‌هاي اجراي استان مازندران افتتاح شد.

 

در اين مراسم محسن دستور ـ رييس سازمان دامپزشكي كشور ـ تعداد واحدهاي مراكز بسته‌بندي پاي مرغ در كشور را 27 واحد اعلام كرد.

 

وي به توان و پتانسيل استان مازندران در بخش توليد فرآورده‌هاي خام دامي اشاره و اظهار كرد: استان مازندران با داشتن ظرفيت‌هاي بالا در بخش پرورش طيور بخش قابل توجهي از مرغ كشور را تامين مي‌كند.

 

رييس سازمان دامپزشكي كشور با تاكيد بر اينكه در حال حاضر نياز روز جامعه به محصولات داراي استانداردهاي صادراتي بيش از قبل است، ابراز اميدواري كرد به زودي شاهد اين خواهيم بود كه زنجيره كامل مرغ از مرحله توليد تا زمان استفاده مصرف‌كننده به گونه‌اي شود كه كاملاً مطابق با استانداردهاي بين‌المللي جهت امر صادرات باشد.