سالانه19 هزار تن مرغ در روانسر تولید می‌شود

چاپ

خبرگزاری ایاناalt

مدیر جهاد کشاورزی روانسرگفت:سالانه حدود 19 هزار تن مرغ در این شهرستان تولید می شود که این میزان تولید حدود 37 درصد از تولید گوشت سفید استان را به خود اختصاص میدهد.

به گزارش ایانا ، کامران کریمی افزود: فعالیت های این شهرستان در زمینه پرورش طیور از سال 1385با حمایت دولت و فعالیت کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی در زمینه توسعه این صنعت رونق گرفته و واحدهای صنعتی متعدد توسط متقاضیان پرورش طیور تاسیس گردیده است و در حال حاضرحدود 

103 واحد مرغداری با ظرفیت یک میلیون و 900 هزار قطعه در هر دوره در این شهرستان فعال هستند.

وی با تاکید بر اینکه در حاضر تعداد 60 واحد مرغداری مراحل اخذ پروانه تاسیس را طی نموده و آماده ساخت واحدهای خود پس از دریافت تسهیلات می باشند، ابراز امیدواری کرد پس از به بهره برداری رسیدن این واحدها تولید گوشت مرغ در این شهرستان به بیش از 34 هزار تن در سال برسد.

کریمی در ادامه به پرورش گاوشیری و پرورابندی های گوساله و گوسفند در این شهرستان اشاره کرد و افزود: در حال حاضر 132 هزار و 945 واحد دامی توسط پرورش دهندگان روستایی و عشایری این شهرستان در حال پرورش می باشند و این شهرستان سهم مهمی در تولید گوشت و شیر را دارا می باشد.

وی خاطر نشان کرد: همچنین 10 واحد دامداری صنعتی شامل گاوشیری، پرواربندی گوساله و بره در این شهرستان با ظرفیت 1700 راس در حال فعالیت می باشند که سالانه 1360 تن گوشت و 15 هزار تن شیر تولید میکنند.

کریمی افزود: در حال حاضر سه واحد جمع آوری شیر با ظرفیت 5/7 تن در روز در این شهرستان در حال فعالیت می باشند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان روانسر در مورد تعداد واحدهای آبزی پروری این شهرستان نیز گفت: در روانسر 4 واحد پرورش ماهیان سردآبی در حال فعالیت می باشند که تولیدی معادل 120 تن در سال دارند.

کریمی کارخانه خوراک دام وطیور را از جمله صنایع تبدیلی کشاورزی روانسر اعلام کرد و گفت: این کارخانه سالانه 40 هزار تن کنسانتره دامی و طیور تولید می کند.

وی کشتارگاه صنعتی طیور با ظرفیت تولید دو هزار قطعه در ساعت، و واحد تولید فرآورده های لبنی و تولید فرآورده های شیری با ظرفیت 22 تن انواع فرآورده های لبنی در روز را از جمله دیگر صنایع تبدیلی فرآورده های کشاورزی و دامپروری شهرستان عنوان کرد.