جوجه ريزي 700 هزار قطعه مرغ ارگانيک در استان اصفهان

چاپ

واحد مرکزی خبرalt

700 هزار قطعه مرغ ارگانیک در استان اصفهان جوجه ریزی شد .

مرغ ارگانیک ، محصولی است که کمترین مواد شیمیایی در تولید آن به کار می رود . در این روش آنتی بیوتیک که به عنوان محرک رشد مرغ استفاده می 

شود کاملا از چرخه تولید حذف می شود.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان امروز با بیان اینکه بر روی بسته بندی این نوع مرغها ، ارگانیک بودن آن درج می شود گفت : 10 درصد از تولید مرغ استان به تولید مرغ ارگانیک اختصاص دارد.

نجفی با اشاره به افزایش 30 درصدی تولید این نوع مرغ در مقایسه با پارسال افزود : از ابتدای امسال تاکنون با جوجه ریزی 420 هزار قطعه بیش از هزار تن مرغ ارگانیک تولید شده است در حالی که این رقم در مدت مشابه پارسال 350 تن بود. 

به گفته وی فرایند تولید مرغ ارگانیک 45 روز است که با نمونه برداری در دوره های مختلف روند تولید آنها را اداره دامپزشکی نظارت می کند.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: تا پایان مرحله تولید ماهانه حدود 200هزار قطعه مرغ ارگانیک به بازار مصرف عرضه می شود.

استان اصفهان رتبه اول تولید مرغ ارگانیک را در کشور دارد.

برای تولید مرغ ارگانیک از کبد مرغ‌ها ، در سنین 15 ، 25 و 45 روزگی نمونه‌ برداری و به جای استفاده از مواد آنتی بیوتیک و هورمون‌ها ، از مواد طبیعی استفاده می‌شود.

استفاده نکردن از آنتی بیوتیک در طول دوره پرورش این نوع مرغ‌ها موجب تولید گوشت سالم و با کیفیت تری می شود . 

در این روش از ورود هرگونه عامل بیماری به مرغداری جلوگیری و از برنامه غذایی منظم و به اندازه و از پروتئین های مجوزدار استفاده می شود. 

هزار و 700 واحد مرغداری در استان اصفهان سالانه 145 هزار تن گوشت مرغ تولید می کند .