توليد 20 هزار تن گوشت مرغ در کردستان

چاپ

واحد مرکزی خبرalt

با تلاش مرغداران استان کردستان تولید گوشت مرغ در این استان از 20 هزار تن گذشت تا گامی مهم در زمینه تامین گوشت سفید در کشور برداشته شود.

این میزان مرغ در 503 واحد مرغ گوشتی استان کردستان تولید شده است. 

این تعداد واحد مرغداری گوشتی دارای ظرفیت 9 میلیون و 200 هزار قطعه مرغ در دوره و حدود 37 میلیون قطعه در سال است.

آقای جعفری معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان امروز گفت: سالانه 45 هزار و 400 تن گوشت مرغ در استان کردستان تولید می شود، که پیش بینی می شود تا پایان امسال این میزان به 50 هزار تن افزایش یابد.

سازمان جهادکشاورزی با همکاری سازمان صنعت، معدن و تجارت، با در اختیار گذاشتن انبار ، تامین کنجاله سویای مورد نیاز مرغداران و حمل نهاده های مورد نیاز واحدهای مرغداری گام های موثری در کمک به مرغداری ها و افزایش گوشت سفید برداشته است.

همچنین ساخت مجتمع بزرگ زنجیره ای ایمان طیور استان کردستان در شهرستان کامیاران هم اکنون در حال انجام است.

این مجتمع بزرگ زنجیره ای که قرار است تا 2 سال آینده به بهره برداری برسد دارای واحدهای مرغ مادر، جوجه کشی، واحدهای مرغ گوشتی، کشتارگاه صنعتی و کارخانه تولید خوراک به صورت متمرکز است که در کشور بی نظیر است.

آقای جعفری معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: هم اکنون در این استان 190 واحد به ظرفیت چهار میلیون و 500 هزار قطعه در دوره در حال احداث است که تا سال آینده به بهره برداری خواهند رسید.