hen.jpg

افزایش 21 درصدی جوجه ریزی در واحدهای مرغداری

چاپ

altجوجه ریزی طیور گوشتی در واحدهای پرورش مرغ خراسان جنوبی21 درصد افزایش یافت
 رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور دامپزشکی استانافزایش 21 درصدی جوجه ریزی در واحدهای مرغداری گفت: از آغاز امسال

تا کنون 25 میلیون و 535 هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری استان انجام شده که این رقم در مدت مشابه پارسال 20 هزار و 971 قطعه بوده است.
محمد علی بخشی پیش بینی کرد: با این مقدار جوجه ریزی 44 هزار تن گوشت مرغ در مرغداری ها ی استان تولید شود.
دان و جوجه ایران به نقل از صداوسیما،
وی تشدید نظارت و مراقبت بهداشتی دامپزشکی، عدم بیماری های حاد و واگیردار طیور، بهبود مدیریت بهداشتی و اقتصادی مرغداران و سایر پرورش دهندگان انواع طیور و همچنین برقراری تعادل نسبی بین قیمت تمام شده محصول و قیمت محصول در بازار مصرف را به عنوان مهمترین دلایل افزایش میزان جوجه ریزی دانست.
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور دامپزشکی استان گفت: به طور میانگین هر واحد مرغداری در سال 3 تا 4 دوره جوجه ریزی دارد.
بیش از 700 واحد پرورشی طیور در خراسان جنوبی فعال است.