۷۲۳ مرغداری گوشتی در آذربایجان‌غربی فعالیت دارند

چاپ

 altرئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی از فعالیت ۷۲۳ مرغداری گوشتی در استان خبر داد
اسمعیل کریم زاده با بیان اینکه امسال تولید گوشت مرغ نسبت به سال گذشته شش درصد افزایش داشته‌ است اظهارداشت: ظرفیت مرغداری های

گوستی استان تولید ۱۴.۹ میلیون قطعه در دوره فعالیت است.
وی با اشاره به اینکه در تولید گوشت مرغ، ارومیه با تولید بیش از ۱۷ هزار تن مقام اول و در تولید تخم‌مرغ شهرستان خوی با بیش از چهار هزار تن مقام اول رادارند اضافه کرد: سالانه بیش از ۷۹ هزارتن گوشت سفید از مرغداری استان تولید می شود.
کریم زاده در خصوص وجود دلالان و واسطه های در بخش گوشت مرغ افزود: در این استان کمترین تعداد واسطه نسبت به سایر استان‌ها در رابطه با گوشت مرغ وجود داشته و این استان با راه‌اندازی کمیته قیمت‌گذاری استان با مشارکت اتحادیه‌ها و کشتارگاه‌ها و معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی در راستای شفاف‌سازی قیمت‌های مرغ زنده و پرکن مصرف‌کننده و حذف واسطه‌ها قدم‌های مؤثری برداشته است.
دان و جوجه ایران به نقل از مهر،رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی خصوص اینکه آیا مرغداری های استان با تمام ظرفیت مشغول فعالیت هستند یا نه؟ افزود: تعداد محدودی از واحدها به دلایل مشکلات مالی، ساختاری و غیره در معدودی از شهرستان‌ها وجود دارد و علت اصلی راکد بودن آن‌ها عدم رقابت با واحدهای تمام‌اتوماتیک بوده و از برنامه‌ها و سیاست‌های سازمان اصلاح ساختار فیزیکی و بهینه‌سازی چنین واحدها از محل تسهیلات خط اعتباری ۵ مکانیزاسیون است.
کریم زاده در خصوص اعطای تسهیلات به مرغداری های استان نیز عنوان کرد: تسهیلات از چندین ردیف اعتباری در اختیار واحدهای مرغداری قرار می‌گیرد که شامل ثبت‌نام از طریق سامانه بهین یاب جهت تأمین سرمایه در گردش، تسهیلات خط اعتباری ۵ مکانیزاسیون به‌منظور تجهیز و بهینه‌سازی واحدهای مرغداری، تسهیلات سرمایه در گردش از محل صندوق توسعه ملی با مراجعه به مدیریت‌های جهاد کشاورزی شهرستان‌ها می شود.