اردبیل ظرفیت تولید ۶ میلیون قطعه مرغ گوشتی را دارد

چاپ

 altرئیس جهاد کشاورزی استان اردبیل ظرفیت تولید مرغ گوشتی این استان را شش میلیون قطعه برشمرد
عدیل سروی عصر دوشنبه در تشریح میزان تولیدات گوشت سفید در اردبیل تصریح کرد: ۳۸۷ واحد تولیدی مرغ گوشتی

در استان دایر است که ظرفیت تولید آن ها شش میلیون قطعه است.
وی با اشاره به توانمندی اردبیل در تولید محصولات دامی افزود: علاوه بر این ۱۰ درصد از جوجه یک‌روزه و تخم‌مرغ نطفه‌دار کشور در استان تولید شده و با توجه به مازاد بر مصرف داخلی بخشی صادر می‌شود.
دان و جوجه ایران به نقل از مهر،رئیس جهاد کشاورزی استان به افزایش تولید گوشت سفید در استان اشاره کرد و بیان داشت: در راستای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی تولید ۲۹.۷ هزار تن گوشت قرمز و ۴۰.۴ هزار تن گوشت سفید برنامه‌ریزی شد که پیش‌بینی شده تا پایان سال میزان تولید بیش از این مقدار باشد.
سروی با تأکید به اینکه به غیر از تخم‌مرغ در مابقی تولیدات دامی با مازاد مواجه هستیم، اضافه کرد: مازاد تولید استان به سایر استان‌ها و کشورهای همسایه صادر می‌شود.
وی متذکر شد: در تولید گوشت سفید به وضعیت مطلوبی دست یافتیم و هم اینک نیاز استان در خود استان تامین می‌شود.