افزایش ۱۷درصدی جوجه ریزی در مرغداری های خراسان شمالی

چاپ

altجوجه ریزی در واحدهای مرغداری استان خراسان شمالی، ۱۷ درصد افزایش یافت
مدیر امورطیور، زنبور عسل و پرورش کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: ازتولید 9 هزار و 400 تُن گوشت مرغ

در خراسان شمالی ابتدای امسال پنج میلیون و 635 هزارقطعه  جوجه ریزی در واحدهای مرغداری خراسان شمالی انجام شد.
حسین رضازاده با بیان اینکه این تعداد در مقایسه با مدت مشابه پارسال 17 درصد افزایش دارد، افزود: تا کنون بیش از  9هزار و  400 تُن گوشت مرغ در استان تولید شده و پیش بینی می شود تا پایان امسال 14 هزار و 100تُن  گوشت تولید شود.
وی گفت: در صورت تحقق این پیش بینی، 85 درصد نیاز استان تأمین خواهد شد.
به گزارش دان و جوجه ایران از صداوسیما؛ مدیر امورطیور سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: شهرستان شیروان با تولید هشت هزار و 892 تُن  رتبه نخست تولید را داشته است.
رضازاده سرانه مصرف گوشت مرغ را در سال 20کیلوگرم اعلام کرد و افزود: خراسان شمالی 91 واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت دو میلیون و 327 هزار و 430 قطعه دارد.
پارسال با چهار میلیون و 808 هزار و 965  قطعه جوجه ریزی،  13 هزار و 750 تُن  گوشت مرغ در خراسان شمالی تولید شد.