در حال حاضر پشتیبانی در ایجاد چهار واحد زنجیره تولید گوشت قرمز گوسفندی در ایران در دستور کار قرار گرفته که در مجموع ۶۰ هزار راس گوسفند را پرورش خواهند داد
مهمترين وظيفه بخش كشاورزى تامين و توليد مواد غذايى از منابع داخلى است. با ازدیاد جمعیت، تغییر شیوه زندگی
و عادات غذایی مصرف کنندگان، نیاز جامعه بشری به مواد پروتئینی افزایش یافته است. از سوی دیگر با پیشرفت علوم و بالا رفتن فرهنگ جوامع، انسان بیشتر متوجه تغذیه اصولی شد و کیفیت مواد مصرفی مورد توجه قرار گرفت. مواد غذایی با منشأ دامی به علت دارا بودن اسیدهای آمینه ضروری اثر مهمی در رشد و ترمیم بافتها و سلامتی ایفا میکنند.
تأمین پروتئین حیوانی در جوامع مختلف با توجه به ذائقه مردم، وضعیت جغرافیایی و آب و هوایی و نیز عقاید مذهبی از منابع متفاوت صورت میگیرد.
در ايران، وجود گونهها و اكوتيپهاي متنوع دامي و همچنين تنوع اقليمي و وفور انواع گياهان در پهناي وسيع جنگل ها، مراتع و كشتزارها، بستر مناسبي را براي پرورش دام، طيور و زنبور عسل فراهم کرده است. با روند رو به افزايش واحدهاي صنعتي در صنايع وابسته، تبديلي و جانبي دام و طيور در چند دهه اخير، عرصه دامپروري با وجود نيروي انساني متخصص و ماهر و نفوذ دانش روز در لايههاي مختلف اين بخش، توانسته از رشد چشمگير در زير بخشهاي مختلف برخوردار شود.
فراهم ساختن موجبات توسعه كمي و كيفي توليدات دامي در راستاي تأمين امنيت غذايي پايدار، خوداتكايي محصولات دامي و توسعه صادرات محصولات داراي مزيت نسبي از برنامههای زیر بخش دامپروری کشور است.
به گزارش دان و جوجه ایران از ایانا؛ طبق گزارش معاونت امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی، تولید گوشت قرمز با رشد ۹ درصدی از ۷۵۵ هزار تن در سال ۹۲ به ۸۲۳ هزار تن در سال ۹۵ رسیده است. در همین راستا پشتیبانی از ایجاد زنجیرههای تولید در دستور کار این وزارتخانه قرار گرفته و تاکنون چهار واحد در استانهای مختلف مکان یابی شده است. زنجیره ۳۰ هزار راسی در استان لرستان، زنجیره ۱۵ هزار راسی در استان مرکزی، زنجیره ۱۰ هزار راسی در استان تهران و زنجیره پنج هزار راسی در استان کردستان از جمله واحدهایی به شمار میرود که برای تولید گوشت قرمز گوسفندی مد نظر قرار گرفته است. معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی نیز ضمن پشتیبانی از این واحدها توسعه تعداد آنها در سالهای آینده را جزو یکی از اولویتهای خود قرار داده است.