خمین دومین تولیدکننده گوشت سفید مرغ در استان مرکزی

چاپ

altمدیر جهاد کشاورزی خمین گفت: این شهرستان دومین تولید کننده گوشت سفید مرغ در سطح استان مرکزی است
احمد رضا جعفری روز سه شنبه افزود: 111 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت یک میلیون و 900 هزار قطعه جوجه ریزی

در هر دوره در این شهرستان فعال است.
وی بیان کرد: سه واحد مرغ بومی گوشتی با ظرفیت 500 هزار قطعه، هشت واحد پرورش بوقلمون با ظرفیت تولید 41 هزار و 500 قطعه، یک واحد پرورش مرغ مادر بومی با ظرفیت 12 هزار قطعه ای و یک واحد مرغ زینتی با ظرفیت 10 هزار قطعه ای در این شهرستان فعال است.
وی اظهارکرد: در سال جاری پنج هزار و 800 تن گوشت سفید مرغ در واحدهای مرغداری گوشتی در خمین تولید و به بازار مصرف عرضه شده است.
به گزارش دان و جوجه ایران از ایرنا؛ مدیر جهاد کشاورزی خمین گفت: در خمین چهار واحد مرغداری تخم گذار با ظرفیت یک میلیون و 200 هزار قطعه ای نیز فعال است و این شهرستان در تولید تخم مرغ در جایگاه هفتم استان قرار دارد.
وی ادامه داد: یک هزار و 470 تن تخم مرغ در سال جاری در خمین تولید و روانه بازار مصرف شده است.
به گفته مدیر جهاد کشاورزی خمین بیش از 50 درصد از تولید گوشت سفید و تخم مرغ خمین مازاد بر مصرف است که به شهرستان های اطراف ارسال می شود.
بهره برداران فعال در بخش دام، طیور و آبزیان در شهرستان 105 هزار نفری خمین چهار هزار نفر است.