2180 تن پای مرغ از خراسان رضوی صادر شد

چاپ

altمعاون سلامت دامپزشکی خراسان رضوی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون 2 هزار و 180 تن پای مرغ به ارزش بیش از 114 میلیون ریال از این استان به سایر کشورها صادر شده است
محمد رشتی باف امروز یکشنبه افزود: صدور پای مرغ که اغلب به کشورهای تایوان، هنگ کنگ و ویتنام بوده

است نسبت به مدت مشابه پارسال 75 درصد افزایش دارد.
وی اظهار کرد: محصولات مزبور توسط سه شرکت دارای مجوز مستقر در شهرستان های نیشابور و مشهد بسته بندی و صادر شده است.
وی گفت: در این مدت 543 تن پای مرغ نیز از خراسان رضوی به سایر استان های کشور ارسال شده و 688 تن هم در داخل این استان به مصرف رسیده است.
به گزارش دان و جوجه ایران از ایرنا؛ خراسان رضوی با تولید حدود 150 هزار تن گوشت مرغ در سال رتبه سوم کشور را در این زمینه به خود اختصاص داده است و سالانه 80 میلیون قطعه جوجه ریزی در این استان انجام می شود.
پای مرغ علاوه بر مصرف صنعتی حاوی بسیاری از پروتئین ها، ویتامین ها، مواد معدنی و حیاتی است که بدن انسان قادر به تولید آنها نیست.
پزشکان به افرادی که دچار مشکلاتی مانند کمبود کلسیم، پوکی استخوان، آرتروز و روماتیسم هستند، مصرف پای مرغ را پیشنهاد می کنند.