soy.jpg

تولید بیش از هشت هزارتن گوشت مرغ در استان هرمزگان

چاپ

altمعاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: از ابتدای امسال تا پایان مرداد ماه چهار میلیون و 718هزار و 518 قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری استان انجام شده که منجر به تولید هشت هزار و 493 تن گوشت مرغ شده است.
محمد پورطرق افزود: میزان گوشت مرغ تولیدی در هرمزگان در این بازه زمانی در مقایسه با مدت مشابه

سال گذشته حدود دو درصد رشد داشته است.
وی با اشاره به تامین بیش از 75 درصد گوشت مرغ مورد نیاز استان از طریق مرغداری های داخلی ، خاطر نشان کرد: براساس برنامه ریزی های انجام شده ، مشکلی برای تامین مرغ مورد نیاز مردم در ایام محرم و صفر با توجه به تقاضای بالای بازار وجود ندارد.
دان و جوجه ایران به نقل از ایرنا؛ در استان هرمزگان 330 واحد مرغداری با ظرفیت 6میلیون و 750هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره فعالیت می کنند.
سرانه مصرف گوشت مرغ در سطح کشور 24کیلوگرم و این رقم در هرمزگان 18کیلوگرم است.