استقرار سامانه‌های بهداشتی بین المللی در کارخانه‌های خوراک دام

چاپ

altمدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی بر ضرورت تولید خوراک دامی سالم و با کیفیت در کشور تاکید کرد
عباس عباسی در برنامه روی خط بازار رادیو اقتصاد تولید خوراک سالم دام، طیور و آبزیان را شرط اساسی سلامت فرآورده‌های خام با منشا دامی

دانست و افزود: تهیه مواد غذایی سالم برای افراد یک کشور از جمله مهمترین دغدغه‌ها و مسئولیت‌های دولتمردان است.
وی همچنین اظهارداشت: در حال حاضر ۶۰ تا ۷۰ درصد هزینه‌های تولید فرآورده‌های خام دامی در کشور مربوط به خوراک است.
مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور با اعلام اینکه ۱۰۰ درصد سلامت فرآورده‌های خام دامی وابسته به تغذیه است، گفت: برای تولید یک محصول نهایی سالم و باکیفیت ضرورت دارد به ساختار تولید خوراک دام نگاهی ویژه تری صورت گیرد.
وی در ادامه افزود: سازمان دامپزشکی با هدف تامین هدف مورد نظر تمامی تلاش خود را جهت پیاده سازی استقرار سامانه‌های بهداشتی بین المللی در کارخانه‌های خوراک دام، طیور و آبزیان کشور معطوف و به این سمت و سو در حال حرکت است.
عباسی در مصاحبه با رادیو اقتصاد تصریح کرد: خوشبختانه با اقدامات سه ساله گذشته همگان شاهد تحولات رو به جلوی در این حوزه هستند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: سازمان دامپزشکی با تدوین دستورالعمل‌ها بر اساس استانداردهای بین‌المللی تمام مراحل اولیه تا تولید محصول نهایی (خوراک دام) را به‌صورت پیوسته نظارت و ارزیابی می‌کند.
مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور افزود: بر این اساس تمامی تولیدکنندگان موظفند طبق دستورالعمل‌های سازمان علاوه بر پروانه بهداشتی بهره‌برداری، پروانه ساخت نیز برای هر محصول تولیدی در کارخانه دریافت کنند.
وی با اشاره به اینکه ارائه غذای سالم به جامعه نیازمند خوراک دام استاندارد و بهداشتی است، یادآور شد: سازمان دامپزشکی بر پایش آلاینده ها، سموم، آنتی بیوتیک‌ها و دارو‌ها آزمایش‌ها و نظارت‌های ویژه‌ای انجام می‌دهد.