wheat.jpg

دولت به جای کاهش تولیدمرغ قفل صادرات را باز کند/پاک‌کردن صورت مسئله با کاهش دوره‌های جوجه‌ریزی

چاپ

 altعضوکمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس،گفت: تعداد دوره‌های جوجه ریزی به هر میزانی که افزایش داشته به نفع مرغداران  است
علی ابراهیمی درباره وضعیت مرغداری‌های کشور،گفت:یکی از معضلات کنونی و تاثیرگذار بر روند تولید در مرغداری های کشور، کاهش تعداد دوره های جوجه ریزی

است که این امر بطور مستقیم مشکلاتی همچون کاهش راندمان تولید و عدم همخوانی هزینه تولید با بازار مصرفی داخلی و خارجی مرغ را برای مرغداران در پی دارد.
دان و جوجه ایران به نقل از خانه ملت؛ نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه راندمان استاندارد جوجه ریزی طبق ظرفیت مرغداری‌های کشور 4الی 5 دوره در سال است، تصریح کرد: گرانی جوجه یک روزه و عدم بازار مصرف عواملی برای کاهش تعداد دوره های جوجه ریزی در مرغداری های کشور تلقی می‌شود.
 ابراهیمی افزود: بلا استفاده ماندن سرمایه گذاری انجام شده در مرغداری های کشور با کاهش تعداد جوجه ریزی معضلی است که  مرغداران را نگران کرده است، زیرا مرغداران نمی توانند طبق هزینه های جاری تولید و برنامه ریزی از قبل تعیین شده تولیداتش را  برای فروش بهینه در بازار  مصرفی ارائه دهند.
 وی تصریح کرد: روسیه وکشورهای حوزه خلیج فارس مقصد مناسبی برای صادرات مرغ های ایرانی  به شمار می آیند اما برای پایداری در صادرات مرغ باید  بطور حتم استانداردهای بین اللملی نیز رعایت شود تا شاهد برگشت خوردن تولیدات ایرانی  دربازار جهانی نباشیم.
 ابراهیمی افزود: به نوعی کاهش  تعداد دوره های جوجه ریزی برای به ثبات رساندن تولید و میزان تقاضا در بازار مصرفی  پاک کردن صورت مسئله است زیرا کاهش تولید ، هزینه های جاری را نیز به مرغداران در این راستا تحمیل می کند .
 عضوکمیسیون کشاورزی،آب ومنابع طبیعی مجلس ،یادآورشد: افزایش تعداد دوره های جوجه ریزی به هر میزانی که افزایش داشته به نفع مرغداران است و از سوی دیگرکاهش دوره نیز به ضرر مرغداران تمام می‌شود.