مرغداریهای کشور سالانه دو میلیون و 100هزار تن گوشت سفید تولید می کنند

چاپ

altمرغداریهای کشور سالانه دو میلیون و 100هزار تن گوشت سفید تولید و روانه بازار مصرف می کنند
 معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور دام در بازدید از زنجیره تولید یکپارچه گوشت مرغ و کشتارگاه صنعتی لاین دو آرتا جوجه سبلان در اردبیل

گفت:در حال حاضر دو میلیون و 100 هزار تن گوشت سفید در مرغداری‌های کشور تولید می‌شود.
دان و جوجه ایران به نقل از صداوسیما؛ حسن رکنی با اشاره به برنامه‌ریزی برای افزایش 500 هزار تن تولید گوشت سفید در واحدهای مرغداری گوشتی کشور افزود: رویکرد ما در واحدهای مرغداری این است که حداکثر استفاده را از توان مرغداری‌های کشور در زمینه افزایش بهره‌وری هم در تغذیه و هم در کاهش هزینه تولید داشته باشیم.
وی بیان کرد: ظرفیت تولید مرغ مادر در استان اردبیل با شتاب بیشتری در حال رشد و ترقی است به طوری کهاستان اردبیل در تولید جوجه یک روزه نه تنها نیاز داخلی کشور را تامین می‌کند بلکه میزان قابل ملاحظه‌ای از جوجه یک روزه نیز به خارج از کشور صادر می‌شود.
معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور دام در ادامه گفت:برای اقتصادی کردن تولید در بخش دام استان اردبیل نیاز است به فعال کردن زنجیره تولید توجه ویژه ای شود.
 معاون وزیر جهاد کشاورزی برای بازدید از طرح های دام وطیور استان به اردبیل سفر کرده بود.