117 تن گوشت شترمرغ در 16 واحد پرورشی خراسان جنوبی تولید شد. 38 میلیارد ریال عاید بهره برداران شد
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان گفت: این مقدار تولید117 تن گوشت شترمرغ در خراسان جنوبی
گوشت را 17 بهره بردار این بخش با کشتار 3 هزار و 340 قطعه شترمرغ در استان تولید کردند.
سیدجلال مدرسی ارزش گوشت شترمرغ تولید شده در استان را 38 میلیارد ریال اعلام کرد .
وی افزود:30 درصد گوشت تولید شده در استان مصرف و 70 درصد به استانهای همجوار ارسال می شود.
در مدت مشابه پارسال 105 تن گوشت شتر مرغ در خراسان جنوبی تولید شد .
دان و جوجه ایران به نقل از صداوسیما؛ در خراسان جنوبی 12 واحدشترمرغ پرواری، یک واحد مولد و 4 واحدشترمرغ مادر با ظرفیت 5 هزار و 480 قطعه و 58 میلیارد و 200 میلیون ریال در آمد عاید پرورش دهندگان کرد.
گوشت شترمرغ علاوه بر میزان چربی پایین دارای میزان بالای اسید لینولنیک، آهن، روی، منیزیم و ویتامین های B1و B2 است و مصرف گوشت شترمرغ برای افرادی که مبتلا به ناراحتی های قلبی و فشارخون بالا هستند توصیه می شود.
تولید 500تن گوشت شترمرغ در لرستان
رئیس سازمان جهادکشاورزی لرستان گفت: در استان لرستان 11 واحد پرورش شتر مرغ وجود دارد که 9 هزار و 670قطعه گوشتی و 470 قطعه مولد در آنها پرورش داده میشود.
عبدالرضا بازدار با اشاره به فعالیت 6واحد پرورش شتر مرغ درلرستان افزود: از این تعداد واحد پرورش، سالانه 500 تا 600 تن گوشت شترمرغ در استان تولید میشود.
وی با بیان اینکه صنعت شتر مرغ در لرستان از سال 78 آغاز شده گفت: لرستان با داشتن 3 واحد تولید گوشت شترمرغ 25درصد ظرفیت تولید گوشت شترمرغ در کشور را دارد.
بازدار با بیان اینکه هر قطعه شترمرغ 260 هزارتومان سود دارد گفت: به ازای هر 100 قطعه گوشتی یک نفر و به ازای هر 25 قطعه مولد نیز برای یک نفر شغل ایجاد می شود .
وی با بیان اینکه گوشت شترمرغ سالم ترین نمونه گوشت قرمز است گفت: عمده گوشت شترمرغ تولید شده در بازار لرستان توزیع و مصرف می شود.