تولید117 تن گوشت شترمرغ در خراسان جنوبی

چاپ

117alt تن گوشت شترمرغ در 16 واحد پرورشی خراسان جنوبی تولید شد. 38 میلیارد ریال عاید بهره برداران شد
 معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان گفت: این مقدار تولید117 تن گوشت شترمرغ در خراسان جنوبی

گوشت را 17 بهره بردار این بخش با کشتار 3 هزار و 340 قطعه شترمرغ در استان تولید کردند.
سیدجلال مدرسی ارزش گوشت شترمرغ تولید شده در استان را 38 میلیارد ریال اعلام کرد .
وی افزود:30 درصد گوشت تولید شده در استان مصرف و 70 درصد به استانهای همجوار ارسال می شود.
در مدت مشابه پارسال 105 تن گوشت شتر مرغ در خراسان جنوبی تولید شد .
دان و جوجه ایران به نقل از صداوسیما؛ در خراسان جنوبی 12 واحدشترمرغ پرواری، یک واحد مولد و 4 واحدشترمرغ مادر با ظرفیت 5 هزار و 480 قطعه و 58 میلیارد و 200 میلیون ریال در آمد عاید پرورش دهندگان کرد.
گوشت شترمرغ علاوه بر میزان چربی پایین دارای میزان بالای اسید لینولنیک، آهن، روی، منیزیم و ویتامین های B1و B2 است و مصرف گوشت شترمرغ برای افرادی که مبتلا به ناراحتی های قلبی و فشارخون بالا هستند توصیه می شود.

تولید 500تن گوشت شترمرغ در لرستان
رئیس سازمان جهادکشاورزی لرستان گفت: در استان لرستان 11 واحد پرورش شتر مرغ وجود دارد که 9 هزار و 670قطعه گوشتی و 470 قطعه مولد در آنها پرورش داده می‌شود.
عبدالرضا بازدار با اشاره به فعالیت 6واحد  پرورش شتر مرغ  درلرستان افزود: از این تعداد واحد  پرورش، سالانه 500 تا 600 تن گوشت شترمرغ  در استان تولید می‌شود.
وی با بیان اینکه صنعت شتر مرغ در لرستان از سال 78 آغاز شده گفت: لرستان با داشتن 3 واحد تولید گوشت شترمرغ 25درصد ظرفیت تولید گوشت شترمرغ در کشور را دارد.
بازدار با بیان اینکه هر قطعه شترمرغ 260 هزارتومان سود دارد گفت: به ازای هر 100 قطعه گوشتی یک نفر و به ازای هر 25 قطعه مولد نیز برای یک نفر شغل ایجاد می شود .
 وی با بیان اینکه گوشت شترمرغ سالم ترین نمونه گوشت قرمز است گفت: عمده گوشت شترمرغ تولید شده در بازار لرستان توزیع و مصرف می شود.