کاهش شدید تولید گوشت مرغ در یزد برخلاف ظرفیت تولید بالای استان

چاپ

altظرفیت تولیدگوشت مرغ استان در هردوره پرورش در واحدهای مرغداری 12 میلیون قطعه مرغ است که هم اکنون تنها کمتر از یک چهارم این ظرفیت تولید می شود
  معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت : ظرفیت تولیدگوشت مرغ  استان در هردوره پرورش در واحدهای مرغداری 12 میلیون قطعه مرغ

است که هم اکنون تنها کمتر از یک چهارم این ظرفیت تولید می شود .
دان و جوجه ایران به نقل از صداوسیما؛ سلیم افزود: تولید سالانه گوشت مرغ استان در حال حاضر 56 هزارتن است که این میزان تولید جای آن راداردکه  در صورت حمایت های بیشتر از صنعت مرغداری به بیش از سه برابر افزایش پیدا کند.
   مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان گفت : هم اکنون حدود نیمی از گوشت مرغ تولیدی استان در داخل استان مصرف و مابقی به سایر استانهای کشور صادرمیشود.
 دشتی افزود:  بالا بودن قیمت و نوسانهای قیمت جوجه یک روزه ،گرانی قیمت نهاده ها و نبود مشوق های لازم برای تولید مرغ سایز و صادراتی از مهمترین مشکلات مرغداران برای افزایش تولید و تولید مرغ سایز برای صادرات دراستان یزد است.
سلیم  همچنین گفت : در حال حاضر 4 واحد کشتارگاهی با ظرفیت 140 هزارتن در روزدر زمینه کشتار و بسته بندی گوشت مرغ دراستان  فعالیت دارند .
  معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان یزدخاطرنشان کرد: در صورت رفع موانع پیش روی صنعت مرغداری استان می تواند سالانه یکصد هزارتن گوشت مرغ به خارج از کشور صادر کند.