شاخص قيمت توليدكننده محصولات گاوداري‌ها و مرغداری های صنعتي كشوردر سال 1395 + جداول

چاپ

altشاخص قيمت توليدكننده محصولات گاوداري‌هاي صنعتي كشور در سال 1395 نسبت به سال قبل 0.01 درصد افزايش يافته است و به عدد 219.17 رسيده است
شاخص كل در فصل بهار با2.06 درصد كاهش مواجه بوده است در حالیکه طي فصول تابستان ، پاييز و زمستان 1395 همواره داراي روند افزايشي

بوده است. به‌طوري كه در تابستان 0.55 درصد، پاييز 1.39 درصد و در زمستان با 2.41 درصد افزایش مواجه بوده است.
در سال 1395 شاخص قيمت قلم گوساله نر زیر چهارماه با 9.80 درصد افزايش نسبت به سال قبل ، بيش‌ترين افزايش  وقلم شیر با  1.44 درصد کاهش نسبت به سال قبل با بيش‌ترين کاهش روبرو بوده است.
بيش‌ترين افزايش در شاخص كل استان با  14.75  درصد  افزايش مربوط به استان خوزستان مي باشد.

alt

alt

alt

alt

alt

 


شاخص قيمت توليدكننده محصولات مرغداري‌هاي صنعتي كشورسال1395
شاخص قيمت توليدكننده محصولات مرغداري‌هاي صنعتي كشور در سال 1395 به عدد 236.48 رسيد که 10.42 درصد نسبت به سال قبل (تورم سالانه)، افزايش داشته است. شاخص مرغداری های صنعتی در تمام فصول بجز فصل بهار نسبت به فصل مشابه سال قبل با افزایش روبه رو بوده و بیشترین افزایش در فصل زمستان و معادل 26.31 درصد بوده است. همچنین شاخص مذکور در فصل بهار 4.14 درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل کاهش یافته است.
در سال 1395 در میان استان های مختلف کشور بیشترین نرخ تورم را استان گیلان با 27.62 درصد به خود اختصاص داده است. این در حالی است که استان های کرمان و مازندران با کاهش سطح قیمت ها مواجه بوده اند بطوریکه استان های مذکور به ترتیب با 6.95 و 7.7 درصد کاهش قیمت داشته اند.

شاخص هاي  گروه اصلي

1-مرغ
     در سال 1395 شاخص گروه مرغ به 266.06 واحد رسيده که در مقایسه با سال قبل 13.41 درصد افزايش يافته است. همه اقلام اين گروه شامل پولت، مرغ گوشتی و جوجه یکروزه به ترتيب 13.79، 8.19 و 41.58 درصد نسبت به سال قبل افزایش داشته­اند. شاخص مذکور در تمام فصول بجز فصل بهار نسبت به فصل مشابه سال قبل با افزایش روبه رو بوده و بیشترین افزایش در فصل زمستان و معادل 24.26 درصد بوده است. همچنین شاخص مذکور در فصل بهار 0.16 درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل کاهش یافته است.

تخم مرغ
در سال 1395 شاخص گروه تخم مرغ به 166.51 واحد رسيده که در مقایسه با سال قبل 3.27 درصد افزايش يافته است. تخم مرغ خوراکی با افزایش 10.59 درصدي و تخم مرغ نطفه دار با کاهش 3.06 درصدي، افزایش 3.27 درصدي شاخص نسبت به سال قبل را رقم زده­اند. شاخص مذکور در فصول بهار و تابستان نسبت به فصل مشابه سال قبل با کاهش 16.29 و 10.49 درصد روبه رو بوده و در فصل پاییز و زمستان  معادل 6.93 و 35.98 درصد افزایش داشته اند.

2-ساير
این گروه شامل کود می باشد که در سال 1395 شاخص آن به 858.11 واحد رسيده که در مقایسه با سال قبل 3.59 درصد افزايش يافته است. شاخص مذکور در تمام فصول بجز فصل زمستان نسبت به فصل مشابه سال قبل با افزایش روبه رو بوده و بیشترین افزایش در فصل تابستان و معادل 8.22 درصد بوده است. همچنین شاخص مذکور در فصل زمستان 1.82 درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل کاهش یافته است.

alt

alt

alt

alt

alt

alt