corn.jpg

توزیع گوشت مرغ و گوساله در کرمان ادامه دارد

چاپ

altمدیرکل پشتیبانی امور دام شمال استان کرمان گفت: توزیع گوشت مرغ و گوساله از اسفند سال گذشته آغاز شد که همچنان ادامه دارد و برای اینکه خللی در بازار ایجاد نشود، توزیع را قطع نکردیم.
مهدی بنی اسدی امروز پنجشنبه افزود: با تدابیری که برای تنظیم بازار مواد پروتئینی اتخاذ شده هیچ گونه کمبودی برای توزیع مرغ منجمد و گوشت گوساله

در شهرستان های حوزه شمال استان کرمان وجود ندارد.
وی خاطرنشان کرد: وظیفه تنظیم بازار مواد پروتئینی مانند گوشت مرغ و گوساله در حیطه وظایف اداره کل پشتیبانی امور دام سازمان جهاد کشاورزی است.
وی گفت: سهمیه های اختصاصی برای ضیافت های مختلف در ماه مبارک رمضان در نظر گرفته و برای شمال استان کرمان بیش از 780 تن گوشت مرغ و 81 تن گوشت گوساله وارداتی اختصاص داده شده است.
مدیرکل پشتیبانی امور دام سازمان جهاد کشاورزی شمال استان کرمان افزود: قیمت گوشت مرغ پنج هزار و 300 تومان برای عاملان توزیع و پنج هزار و 700 تومان برای مصرف کننده تعیین شده است.
وی اظهار کرد: قیمت ران گوساله برای عاملان توزیع 23 هزار تومان و برای مصرف کننده 23 هزار و 400 تومان در نظر گرفته شده است.
بنی اسدی با تاکید بر اینکه برای تامین و توزیع مواد پروتئینی هیچ گونه محدودیتی نداریم گفت: حتی اگر بیش از ذخیره نیاز داشته باشیم در کوتاه ترین زمان ممکن هر مقدار که گوشت مرغ و گوساله بخواهیم از داخل و خارج استان تامین می کنیم.
وی همچنین با اشاره به خرید تضمینی ذرت و جو در کرمان خاطرنشان کرد: اداره کل پشتیبانی امور دام سازمان جهاد کشاورزی شمال استان کرمان هر کیلوگرم ذرت را به قیمت 720 تومان در اختیار دامداران قرار می دهد.
مدیرکل پشتیبانی امور دام شمال استان کرمان گفت: از ابتدای سال 96 تاکنون 10 هزار تن ذرت به دامداران تحویل داده ایم.
وی با بیان اینکه ذخیره جو در کرمان شروع شده است عنوان کرد: 10 هزار تن سهمیه برای ذخیره کردن جو اختصاص داده شده است.
سالانه حدود 50 هزار تن گوشت مرغ در استان کرمان تولید می شود و نزدیک به سه سال است که واردات مرغ از کشورهای دیگر متوقف شده است.
کرمان دارای 23 شهرستان است و جنوب کرمان با هفت شهرستان سازمان جهاد کشاورزی مستقل دارد.

معدوم کردن بیش از 2هزار قطعه مرغ در رفسنجان
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان رفسنجان گفت: طی بازرسی های بهداشتی از دو کشتارگاه مرغ شهرستان در اردیبهشت ماه ۲ هزار و ۱۷۷ قطعه مرغ ضبط و معدوم شد.
محمود مقامی گفت : از افزون بر 450 هزار قطعه مرغ گوشتی در دو کشتارگاه شهرستان رفسنجان کشتار و به بازار عرضه گردید تعداد ۲۱۷۷ لاشه ضبط و معدوم گردید.
وی بیان کرد: گوشت مرغ باید به رنگ سفید مایل به صورتی ، دارای سفتی و قوام طبیعی و عاری از هرگونه تغییر رنگ، خونمردگی و آثار تورم باشد.
مقامی خاطرنشان کرد: هیچگونه بوی غیرطبیعی مانند ترشیدگی، تعفن و گندیدگی نباید از مرغ به مشام برسد و در بسته های سالم،دست نخورده و دارای کد بهداشتی مجاز دامپزشکی و تاریخ تولید انقضاء مشخص عرضه گردد.
وی از مردم خواست موارد تخلف را به مامورین اداره دامپزشکی اطلاع دهند.

 

منابع: ایرنا - باشگاه خبرنگاران