استاندار اصفهان با بیان اینکه اقلام و کالاهای اساسی ماه مبارک رمضان تأمین شده است، گفت: ۹ هزار تن مرغ منجمد برای تنظیم بازار در انبارهای شرکت پشتیبانی دام استان ذخیره سازی شده است.
ادارهکل روابطعمومی استانداری اصفهان؛ رسول زرگرپور در جلسه کمیسیون تنظیم بازار استان پس از استماع گزارش مدیران ذیربط در خصوص آخرین اقدامات
انجام شده در راستای تأمین اقلام مورد نیاز ماه مبارک رمضان بر اطلاع رسانی اقدامات صورت گرفته و تشدید نظارت و کنترل قیمتها و همچنین همکاری بیشتر اتاق اصناف در جهت توزیع مرغ و گوشت منجمد تاکید کرد.
استاندار اصفهان با بیان اینکه مرغ یکی از اقلام مهم سبد غذایی شهروندان محسوب میشود، اظهار داشت: 9 هزار تن مرغ منجمد جهت تنظیم بازار در انبارهای شرکت پشتیبانی دام استان ذخیره سازی شده است.
دان و جوجه ایران به نقل از تسنیم؛ وی تأکید کرد: اتاق اصناف بایستی درباره توزیع مرغ و گوشت منجمد همکاری بیشتری داشته باشد و بهویژه مردم در مورد میزان و قیمت گوشت قرمز و مرغ منجمد و همچنین کیفیت آن اطلاع رسانی لازم صورت پذیرد.
زرگرپور تصریح کرد: با توجه به اینکه در آستانه ماه مبارک رمضان قرار داریم مایحتاج مردم استان برای این ماه مبارک از جمله برنج، شکر، مرغ و گوشت تأمین و ذخیره سازی شده است و مردم از نظر تأمین کالاهای اساسی و ضروری خود در این ایام اطمینان داشته باشند.
وی با اشاره به گزارش جهاد کشاورزی درباره 11 میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای استان اظهار داشت: با توجه به توزیع این حجم از گوشت سفید مورد نیاز مردم در چند روز آینده طبعاً کنترل و تنظیم لازم در بازار و قیمت مرغ صورت خواهد پذیرفت.
استاندار اصفهان در پایان مجدداً بر بحث تشدید نظارت و بررسی به صورت مداوم بهویژه در ایام ماه مبارک رمضان و همچنین اطلاع رسانی در خصوص اقلام تهیه شده و ذخیره شده جهت کنترل و تنظیم بازار تاکید کرد.
بازار تا ۲۰ خرداد متعادل میشود
رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت سفید اصفهان با بیان اینکه میزان کاهش قیمت مرغ برای ماه مبارک رمضان قابل پیشبینی نیست، گفت: بازار تا ۲۰ خرداد متعادل میشود.
اصغر احسانمهر در زمینه اقدامات اتحادیه فروشندگان گوشت سفید برای ماه مبارک رمضان اظهار داشت: برای تنظیم بازار در ماه رمضان، اداره پشتیبانی دام مقدار زیادی مرغ منجمد پیشبینی کرده است و مشکلی در زمینه کمبود گوشت مرغ در بازار نداریم.
وی با بیان اینکه مردم اصفهان فرهنگ مصرف مرغ منجمد را ندارند، افزود: عدم فرهنگ و شناخت مصرف مرغ منجمد و شیوع آنفلوآنزای مرغی، علت اصلی افزایش قیمت است که تا 20خرداد این مشکل برطرف شده و قیمت به وضع عادی خود برمیگردد.
رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت سفید با اشاره به افزایش 200 تومانی قیمت گوشت مرغ بیان کرد: قیمت از 7 هزار و 370 به 7 هزار و 570 تومان رسیده است که طی دو روز گذشته افزایش قیمت 200 تومانی را داشتیم.
وی تصریح کرد: از دیگر علل افزایش گوشت مرغ، مصرف بیرویه و مصرف سوری به دلیل ماه مبارک رمضان است. با کاهش مصرف، قیمتها کاهش یافته و بازار متعادل میشود.
احسانمهر با بیان اینکه قیمت صددرصد کاهش مییابد، گفت: هفته نخست ماه مبارک رمضان قیمتها به صورت سوری افزایش مییابد که به مرور زمان برطرف میشود. تب مردم در ارتباط با مصرف کاذب کاهش یافته و به دنبال آن قیمت هم کاهش مییابد.
وی خاطرنشان کرد: میزان کاهش قیمت مرغ برای ماه مبارک رمضان قابل پیشبینی نیست. ممکن است عامل گرمای هوا سبب تلفات جزئی مرغها شود که مرغداران باید پیشبینیهای لازم را دراین زمینه صورت دهند.
رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت سفید اصفهان در زمینه تفاوت گوشت مرغ منجمد با نوع تازه آن اظهار داشت: اداره پشیبانی دام بهترین نوع را برای مرغ منجمد انتخاب میکند، ما فرهنگ مصرف آن را نداریم. همه شهرهای ایران این نوع گوشت را مصرف میکنند ولی مردم اصفهان به دنبال مرغ تازه هستند.
وی بیان کرد: مرغداران درحال تلاش به دنبال به ثمر رسیدن جوجههای ریخته شده هستند و تا 20 خرداد مسئله گوشت مرغ برطرف میشود.
احسانمهر با بیان اینکه افزایش قیمت سبب کاهش میزان خرید و مصرف میشود، افزود: در حال حاضر با کمبود مرغ گرم مواجه هستیم. مرغ سرد به میزان کافی داریم ولی همشهریان این نوع از مرغ را مصرف نمیکنند.