دو میلیون و 310 هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری های خراسان جنوبی انجام شد
مدیرکل دامپزشکی استان گفت: پیش بینی می شود 3 هزار و 465 تن مرغ
در مرغداریها تولید شود. علیرضا رفیعی پور دوره پرورش جوجه را 45 روز اعلام کرد و افزود: به طور متوسط در هر واحد پرورش جوجه گوشتی در یک سال 3 دوره جوجه ریزی دارد.
دان و جوجه ایران به نقل از صداوسیما؛ وی با اشاره به وظیفه نظارتی دامپزشکی برتولید مرغ، افزود: از ابتدای امسال تاکنون دامپزشکی خراسان جنوبی بر تولید بیش از 4 تن گوشت مرغ در استان نظارت داشته است.
بیش از 700 واحد مرغداری گوشتی در خراسان جنوبی فعال است.