مدیرکل دامپزشکی استان خراسانجنوبی گفت: از ابتدای امسال 2 میلیون و 310 هزار قطعه جوجهریزی داشتهایم
دان و جوجه ایران به نقل از دامپزشکی استانخراسان جنوبی، دکتر علیرضا رفیعیپور مدیرکل دامپزشکی استان، با اشاره به اینکه ادارهکل دامپزشکی وظیفه نظارت بهداشتی
بر تولید جوجه را دارد، افزود: از ابتدای امسال دامپزشکی استان بر تولید بیش از 4 تن گوشت در استان نظارت بهداشتی داشته است.
وی افزود: در راستای تولید مرغ سالم و بهداشتی از ابتدای امسال از 345 مورد نمونهبرداری داشتهایم که در این راستا بیش از 926 مورد بازدید نیز انجام شده است.
مدیرکل دامپزشکی خراسانجنوبی از فعالیت بیش از 700 واحد مرغداری گوشتی فعال در استان خبرداد و گفت: به طور متوسط در هر واحد پرورش جوجه گوشتی طی یک سال 3 دوره جوجهریزی انجام میشود.
رفیعیپور یادآور شد: در حال حاضر بیشترین تعداد واحد مرغداری مربوط به درمیان و بیشترین میزان تولید گوشت مربوط به بیرجند است.