هرچند اکنون تولید گوشت مرغ با مقداری مازاد روبهروست، اما میزان مصرف نیز به صورت سالانه با شیبی ملایم افزایش یافته و به احتمال زیاد در سالهای آتی به میزان مصرف کشورهای توسعه یافته نزدیک خواهد شد.
گوشت مرغ، یکی از محصولات پروتئینی است که اتفاقا مردم ایران تمایل بیشتری نسبت
به مصرف آن دارند. اگرچه تولید و مصرف این محصول، هر ساله تغییر میکند، اما آنچه که قابل توجه به نظر میرسد، میزان مصرف سرانه در سالهای گذشته است. طبق جداول منتشر شده، سرانه مصرف از سال ۸۹ که ۲۲,۹ کیلوگرم به ازای هر نفر بوده، با ۱۴ درصد افزایش به ۲۶.۰۵ کیلوگرم در سال ۹۴ رسیده است.
این در حالی است که برآوردها نشان میدهند مصرف سرانه در کشورهای توسعه یافته به بیش از ۳۷ کیلوگرم میرسد، اما باید اعتراف کرد که مصرف داخلی نسبت به متوسط جهانی که ۱۵ کیلوگرم را ثبت کرده، حدود ۱۲ کیلوگرم بیشتر است.
تولید گوشت مرغ و مصرف سرانه آن طی سالهای مختلف
نحوه محاسبه میانگین مصرف سرانه گوشت مرغ در سال ۹۴
منابع: انجمن جوجه یکروزه/ ایانا