توليد 15 هزار تن گوشت سفيد در ساري

چاپ

altامسال بيش از 15 هزار و 681 تن گوشت سفيد در ساري توليد و به بازار مصرف عرضه شد
مدير جهاد كشاورزي ساري با اعلام اين خبر افزود: اين ميزان توليد در 494 دوره پرورش مرغ گوشتي در اين شهرستان توليد شد كه بيشترين ميزان آن

در ماه‌هاي خرداد با 1976 تن،‌ آبان با 1892 تن و دي با 1800 تن بود.
طهمورث قاسم‌نژاد گفت: شهرستان ساري با دارابودن 240 واحد مرغداري صنعتي گوشتي با ظرفيت 4 ميليون و 398 هزار و 640 جوجه‌ريزي سهم بسزايي در توليد گوشت سفيد در استان مازندران دارد.او گفت: بيش از 60 تا 70 درصد از اين توليد به خارج از شهرستان و استان‌هاي همجوار بويژه استان تهران صادر مي‌شود.

 

منبع: روزنامه اطلاعات