معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي استان مازندران گفت: در سه سال اخير ۱۰۰ هزار تن سبوس يارانهدار بين دامداران استان توزيع و طي اين مدت ۱۰۰ ميليارد ريال يارانه شير به حساب ۱۲ هزار دامدار واريز شد.
معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي مازندران گفت: هفت واحد زنجیره تولید گوشت مرغ
در استان ساماندهی شد.
به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران، عليرضا عطايينژاد با بيان اينكه مازندران با دوهزار و ۲۶۲ واحد مرغ گوشتي و ۱۱ درصد ظرفیت تولید گوشت مرغ کشور، رتبه نخست را در كشور داراست، گفت: مازندران رتبه نخست كارخانجات جوجهكشي را با دارا بودن ۵۶۰ دستگاه و ۴۴ درصد ظرفیت تولید در كشور به خود اختصاص داده است.
وي با اشاره به اينكه مازندران داراي تنها ايستگاه خصوصي توليد و انجماد اسپرم نژاد سیمنتال در كشور است، افزود: مازندران داراي رتبه نخست اصلاحنژاد مرغ بومي با ۲۵ نسل، رتبه نخست مرغ مادر گوشتي با ۱۸۱ واحد و ۳۰ درصد ظرفیت کشور و رتبه نخست مرغ اجداد با ۷ واحد و ۵۵ درصد ظرفیت در كشور است.
معاون بهبود توليدات دامي جهاد كشاورزي استان مازندران خاطرنشان كرد: در سه سال اخير يك ميليون و ۷۳۶ هزار تن شير و ۱۹۲ هزار و ۲۵۰ تن گوشت قرمز در استان توليد شد كه به ترتيب رتبه چهارم و ششم را در كشور دارد.
عطايينژاد با بيان اينكه در سه سال اخير ۱۰۰ هزار تن سبوس يارانهدار بين دامداران استان توزيع شده است، گفت: طي اين مدت ۱۰۰ ميليارد ريال يارانه شير به حساب ۱۲ هزار دامدار واريز شد.
وي با اشاره به اينكه مازندران با توليد ۸۶۱ ميليون قطعه جوجه يكروزه رتبه نخست را در كشور داراست، گفت: در چهار سال اخير ۳۰۲ واحد مرغداري با ظرفيت ششميليون و ۹۳۷ هزار و ۱۰۰ قطعه اصلاح ساختار شد.
معاون بهبود توليدات دامي جهاد كشاورزي مازندران اظهار كرد: ۲۰ ميليارد ريال كمك بلاعوض به توليدكنندگان خسارت ديده آنفلوانزاي مرغي پرداخت شد.
عطايينژاد با بيان اينكه برای مقابله با بحران، يكهزار و ۲۸۱ واحد مرغداري گوشتي داراي پروانه در استان گازدار شد، خاطرنشان كرد: هفت واحد زنجيره توليد گوشت سفيد داراي پروانه بهرهبرداري در استان ساماندهي شد.
وي در پایان تصریح کرد: ۶۳۰ هزار گوشت سفيد، ۵۱ هزار و ۴۰۰ تن تخممرغ و ۱۴ هزار تن عسل در سه سال اخير در استان توليد و روانه بازار مصرف شد.
منبع: ایانا