رئیس سازمان جهادکشاورزی استان چهارمحال و بختیاری گفت: برنامهریزیهای لازم برای خرید و ذخیرهسازی ۳۵۰ تن مرغ منجمد و ۲۰۰ تن گوشت قرمز در استان انجام شده است، ضمن اینکه تاکنون از این مقدار ۱۷۳ تن مرغ منجمد و ۳۴ تن گوشت قرمز خریداری و ذخیرهسازی شده است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان چهارمحال و بختیاری از افزایش ۱۵ درصدی جوجهریزی در مرغداریهای
این استان خبر داد.
به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان چهارمحال و بختیاری، ذبیح اله غریب گفت: برنامهریزیهای لازم برای خرید و ذخیرهسازی ۳۵۰ تن مرغ منجمد و ۲۰۰ تن گوشت قرمز در استان انجام شده است، ضمن اینکه تاکنون از این مقدار ۱۷۳ تن مرغ منجمد و ۳۴ تن گوشت قرمز خریداری و ذخیرهسازی شده است.
وی با بیان اینکه مشکلی از نظر تأمین گوشت در استان وجود ندارد، افزود: از مجموع ۲۰۳ واحد مرغداری استان با ظرفیت چهارمیلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجه ۱۰۱ واحد با ظرفیت یک میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه فعال هستند.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به وجود بیش از ۳۰۰ هزار قطعه جوجه بالای ۴۲ روز در مرغداریهای استان بیان کرد: در حال حاضر ۶۰۰ تن جوجه آماده عرضه به بازار در استان است.
غریب نیاز روزانه استان به مرغ را ۷۵ تن عنوان و خاطرنشان کرد: روزانه و تا عید نوروز ۴۰ تا ۴۵ هزار قطعه مرغ در استان آماده کشتار است.
وی با بیان اینکه یکمیلیون و ۳۰۰ هزار قطعه جوجهریزی در دی ماه انجام شد، گفت: در بهمن ماه مجوز یکمیلیون و ۸۰ هزار قطعه جوجه ریزی در استان صادر شد که از این مقدار ۷۵۰ هزار قطعه جوجه ریزی صورت گرفته است که این امر نشانگر مازاد تولید گوشت مرغ در استان است.
منبع: ایانا