سالانه ۴۵ هزار تن گوشت سفید در کرمان تولید می شود

چاپ

 altرئیس جهاد کشاورزی استان کرمان از تولید سالانه ۴۵ هزار تن گوشت سفید در شمال استان کرمان خبر داد
عباس سعیدی در ستاد اقتصاد مقاومتی استان کرمان اظهار کرد: تعداد تشکل‌های دامی استان کرمان شامل

پنج اتحادیه دامداری، ۳۲ تعاونی مرغداران و دامداران و چهار شرکت خدمات مشاوره‌ای دامی است.
وی افزود: در حال حاضر ۵۶۵ واحد مرغداری گوشتی، ۱۶ واحد کشتارگاه طیور و ۱۹ واحد کشتارگاه دام در استان کرمان فعال هستند.
سعیدی تصریح کرد: به طور متوسط  میزان جوجه‌ریزی در استان کرمان ماهانه یک میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه است که در مجموع بیش از ۲۰ میلیون و ۱۶۱ هزار قطعه جوجه‌ریزی سالانه در استان انجام می شود.
مدیرکل جهاد کشاورزی شمال استان کرمان افزود: زیرساخت‌های مناسبی در زمینه پرورش طیور در استان کرمان وجود دارد و  تولید سالانه گوشت سفید استان ۴۵ هزار تن است و برای صادرات به خارج می‌توانیم ظرفیت تولید را به ۵۰ درصد افزایش دهیم.
وی عنوان کرد: چهار واحد از کشتارگاه‌های استان کرمان موفق شدند تا نشان استاندارد حلال را دریافت کنند.

 

منبع: مهر