فعالیت ۳۳۲ واحد مرغداری در هرمزگان

چاپ

altمدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان گفت: حداکثر استفاده از سرمایه گذاری های ثابت، کاهش هزینه استهلاک، کوتاه شدن دوره بازگشت سرمایه و افزایش توان تولید با سرمایه ثابت از مهم ترین مزایای طرح کاهش سن و وزن مرغ گوشتی محسوب می شود.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان گفت: در استان ۳۳۲ واحد مرغداری با ظرفیت تولید

شش میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه جوجه در هر دوره فعالیت دارند.
به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، عباس زارعی با بیان این مطلب افزود: در طرح کاهش سن و وزن مرغ گوشتی، سن کشتار مرغ ۴۲ روز و وزن لاشه ۱,۸ تا دو کیلو گرم خواهد بود و وزن های بالاتر به صورت قطعه بندی عرضه می شود.
وی با اشاره به اینکه این طرح با همکاری معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی، اداره کل دامپزشکی استان، اتحادیه مرغداران و شرکت پشتیبانی امور دام اجرا شده است، اظهار داشت: کاهش ضایعات تولید، تولید صادرات محور، بهبود و افزایش کیفیت گوشت مرغ، ایجاد امنیت بهداشتی و شغلی، ارتقاء سلامت جامعه، کاهش هزینه های تولید و تنظیم بازار از مهم ترین اهداف این طرح به شمار می رود.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان خاطرنشان کرد: حداکثر استفاده از سرمایه گذاری های ثابت، کاهش هزینه استهلاک ، کوتاه شدن دوره بازگشت سرمایه و افزایش توان تولید با سرمایه ثابت از مهم ترین مزایای این طرح محسوب می شود.
وی افزود: این طرح در راستای سیاست های وزارت جهاد کشاورزی برای توسعه پایدار و افزایش بهره وری در واحدهای مرغداری اجرایی شده است.

 

منبع: ایانا