افزایش60 درصدی تولید مرغ سبز در هرمزگان

چاپ

altتولید مرغ سبز در شهرستان بستک قطب تولید مرغ هرمزگان ، 60 درصد افزایش داشته است
معاون جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: امسال نزدیک 500 تن تن مرغ سبز

در بستک تولید شده است.
سعدالله رحمانی افزود:  افزایش واحد های مرغداری، علت افزایش تولید است.
وی گفت: شهرستان بستک با ظرفیت تولید بیش از2 میلیون و300 هزار قطعه جوجه، و ورود سالانه بیش از 15 هزار تن گوشت سفید به بازار ، قطب تولید گوشت سفید در هرمزگان است.
معاون جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: در سه واحد از مرغداری های شهرستان بستک با ظرفیت دوره ای هفتاد و سه هزار قطعه ، مرغ سبز  پرورش می دهند.
استفاده نکردن از آنتی بیوتیک، کاهش چربی و ضایعات، کاهش مدت دوره پرورش و کاهش هزینه های تولید از مزایای پرورش مرغ سبز است.
رحمانی افزود: گوشت سفید تولید شده علاوه بر مصرف هرمزگان ، به استان فارس هم فرستاده می شود.

 

منبع: صداوسیما