تولید 20 درصد گوشت مرغ مازندران در آمل

چاپ

20alt درصد گوشت مرغ مازندران در آمل تولید می شود
حسین اسلامی مدير جهاد کشاورزی شهرستان آمل گفت: 382 واحد مرغداری گوشتی دارای مجوز

با ظرفيت جوجه ريزی 590 هزار قطعه در يکدوره فعال هستند که 20 درصد مرغ استان را تولید می کنند.
وی میزان توليد گوشت سفيد در شهرستان آمل را بیش از 38 تن اعلام کرد و افزود: آمل رتبه نخست تولید مرغ در مازندران را به خود اختصاص داده است.
اسلامی با بیان اينکه آمل زنجيره توليد صنعت طيور استان را دارد، افزود: وجود واحدهای مرغ مادر گوشتی ، کارخانجات خوراک دام و طيور و کشتارگاههای پيشرفته طيور سبب پايداری اشتغال و تامين امنيت غذايی در منطقه شده است
.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران