تامین گوشت گوسفندی به قیمت مناسب نیازمند ارائه یارانه به تولیدکننده

چاپ

 altعضوکمیسیون کشاورزی،آب و منابع طبیعی مجلس با بیان اینکه قیمت منطقی گوشت گرم با توجه به هزینه تولید ۲۵ الی ۳۰ هزار تومان باید کیلویی تعیین شود،گفت:تامین گوشت گوسفندی به قیمت مناسب نیازمند ارائه یارانه به تولیدکننده است.
عبدالله حاتمیان درباره وضعیت تعیین نرخ گوشت در کشور،گفت:در شرایطی فعلی هزینه منطقی گوشت 25 الی 30 هزار تومان کیلویی باید

تعیین شود؛اما مشخص است که با این اوصاف تمام اقشار جامعه باز هم نمی توانند گوشت مصرفی خود را تامین کنند،بنابراین دولت باید با راهکارهای اقتصادی تدابیری اتخاد کند که نرخ تعیین شده گوشت علاوه بر تولید کننده، مصرف کننده را نیز از شرایط بازار راضی نگه دارد.
نماینده مردم درگز در مجلس شورای اسلامی،تصریح کرد:برای کاهش هزینه تولید گوشت در اولین گام باید نرخ نهاده های دامی کاهش یابد تا هزینه تولید دام به نحو کارشناسی شده ای  تنظیم شود.
وی ادامه داد:تسهیلات و وامهای کم بهره با قسط های بلندمدت دراختیار دامدار قرار بگیرد تا دامداران با هزینه تولید پایین فرآورده های گوشتی را وارد بازار کنند تا علاوه بر تولیدکننده، مصرف کننده نیز از شرایط  بازار راضی باشد.
نماینده مردم درگز درمجلس با بیان اینکه برای تعیین نرخ معتادل گوشت باید واسطه ها و دلالان حذف شوند،ادامه داد:دولت برای کاهش نرخ گوشت باید برای تولیدکننده یارانه در نظر بگیرد؛زیرا گوشت جزو کالاهای اساسی و استراتژیک شهروندان است.
عضو کمیسیون کشاورزی،آب و منابع طبیعی مجلس،یادآورشد:قیمت منطقی گوشت گوسفند با توجه به هزینه تولید باید کیلویی 25 الی 30 هزار تومان  تعیین شود؛البته این میزان نیز باید کاهش یابد تا نرخ گوشت به حدی برسد که تمام اقشارجامعه بتوانند بدون فشار اقتصادی گوشت مصرفی خود را تهیه کنند.

 

منبع: خانه ملت