ارزش اقتصادی مرغ های گوشتی تولید شده در مازندران را بیش از 55 میلیارد تومان اعلام کرد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار امروز به خبرنگار ما گفت: با پرورش این تعداد جوجه یک روزه
تا کنون 11 هزار و 250 تن مرغ گوشتی تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
حاتم نژاد ارزش اقتصادی مرغ های گوشتی تولید شده در مازندران را بیش از 55 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود :7 واحد تولید جوجه یک روزه ، 90 واحد پرورش مرغ گوشتی و 15 واحد مرغ مادر در این شهرستان فعال است.
یازده درصد گوشت سفید مازندران در جویبار تولید می شود .
منبع: صداوسیما