soy.jpg

تولید 4ونیم میلیون قطعه جوجه یک روزه در جویبار

چاپ

altارزش اقتصادی مرغ های گوشتی تولید شده در مازندران را بیش از 55 میلیارد تومان اعلام کرد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار امروز به خبرنگار ما گفت: با پرورش این تعداد جوجه یک روزه

تا کنون 11 هزار و 250 تن مرغ گوشتی تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
 حاتم نژاد ارزش اقتصادی مرغ های گوشتی تولید شده در مازندران را بیش از 55 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود :7 واحد تولید جوجه یک روزه ، 90 واحد پرورش مرغ گوشتی و 15 واحد مرغ مادر در این شهرستان فعال است.
یازده درصد گوشت سفید مازندران در جویبار تولید می شود .

 

منبع: صداوسیما