مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: روزانه دو هزار و ۵۳۰ تن گوشت سفید در ساری توزیع میشود و میزان مصرف مورد نیاز این شهرستان ۳۰ درصد است و مابقی به استانهای همجوار بویژه تهران عرضه میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری از جوجهریزی دو میلیون و ۳۲۴ هزار قطعهای در مرغداریهای
این شهرستان در ماههای مهر و آبان امسال خبر داد.
به نقل از سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران، طهمورث قاسم نژاد با بیان این مطلب گفت: به منظور تأمین پروتئین مورد نیاز مردم، مهر و آبان امسال دو میلیون و ۳۲۴ هزار قطعه جوجهریزی در مرغداریهای شهرستان ساری انجام شد.
وی با بیان اینکه در مهرماه یک میلیون و ۸۴ هزار قطعه و در آبان ماه یک میلیون و ۱۴۰ هزار قطعه جوجهریزی در ۱۱۴ سالن مرغ گوشتی این شهرستان صورت گرفت، یادآور شد: از این تعداد جوجهریزی، بیش از سه هزار و ۵۴۶ تن گوشت سفید تولید و به بازار مصرف مازندران و استانهای همجوار عرضه شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری با اشاره به اینکه روزانه دو هزار و ۵۳۰ تن گوشت سفید در این شهرستان توزیع میشود، تصریح کرد: میزان مصرف مورد نیاز این شهرستان ۳۰ درصد است و مابقی به استانهای همجوار بویژه تهران عرضه میشود.
قاسم نژاد درپایان یادآور شد: شهرستان ساری ۱۲,۷ درصد تولید گوشت استان را به خود اختصاص داده و سهم بالایی در تولید گوشت سفید استان دارد.
منبع: ایانا