پیدا شدن سالمونلا در 26 درصد مزرعه های تولید تخم مرغ در ژاپن

چاپ

altباکتری سالمونلا که باعث یک مسمویت کشنده غذایی می شود. در یک بازرسی در 26 درصد مزرعه های تولید کننده تخم مرغ یافت شده است. اگر چه این رقم در اتحادیه اروپا بین 20 تا 30 درصد تخمین زده می شود، اما سؤالی که مطرح می شود این است که این بیماری چگونه به ژاپن نفوذ کرده است.

سالمونلا نخستین بیماری است که در ژاپن توسعه پیدا کرده است و اکنون کمتر از 6 درصد مزرعه های مرغداری سرتاسر ژاپن آلوده به این بیماری هستند. در نمونه گیری قبلی در سال 2004 ، دولت ژاپن برای رفع مشکلات این صنعت تقاضای بودجه ای با برنامه ریزی 5 ساله به همراه اطلاعات سالانه ارائه کرد که در مرحله نخست 87 میلیون ین به آن اختصاص داده شد.
این برنامه ریزی تمامی مزرعه های مرغداری ، عمده فروشی و خرده فروشی را رد بر می گیرد