سازمان خواروبار و كشاورزي ملل متحد (فائو) در گزارشي اعلام كرد ارزش غلاتي كه هر ساله پس از برداشت در منطقه جنوب صحراي آفريقا، از بين مي روند به حدود چهار ميليارد دلار مي رسد.
به گزارش خبرگزاري بلومبرگ، ماريا هلنا سمدو، دستيار مدير كل فائو، در اين گزارش اظهار كرد: اين غلات كه به دليل خرابي و هجوم آفات از بين مي روند، مي توانند غذاي 48 ميليون نفر را تامين كنند. طبق گزارش فائو، اتلاف غلات پيش از برداشت به حدود 20 درصد مي رسد.
به گفته سمدو، اگر ما موافق باشيم كه توسعه سيستمهاي كشاورزي پايدار براي تغذيه 9 ميليارد نفر تا سال 2050 لازم است، پرداختن به اتلاف در سراسر زنجيره غذايي بايد ركن اساسي استراتژيهاي غذاي ملي آينده باشد.
در اين گزارش خاطرنشان شده افزودن سيلوهاي فلزي، فراهم كردن كيسههاي بسته شده و بكار بردن محافظت كنندههاي محصول به جلوگيري از اتلاف غلات پس از برداشت كمك مي كند و بومي كردن راهكارها به تناسب محيط زيست در آفريقا نيز از اتلاف جلوگيري خواهد كرد.