تولید گندم در کانادا کاهش یافت اما کیفیت آن افزایش پیدا کرد

چاپ

altعلی‌رغم اینکه تولید گندم کانادا 5 درصد در سال تجاری 2018-2017 کاهش داشت اما کیفیت گندم‌ها بهبود یافته و حدود 90 درصد از محصولات در دو سطح برتر آسیابانی قرار می‌گیرند
پیش‌بینی میزان کل گندم تولید شده در کانادا رقم 98/29 میلیون تن

را نشان می‌دهد. علی‌رغم شرایط آب و هوایی خشک که در فصول رشد وجود داشت اما گندم‌هایی با کیفیت در زمین‌ها پرورش یافت زیرا رطوبت باقی‌مانده در خاک از زمستان، کافی و مناسب بود و ژنتیک را بهبود بخشید. میزان پروتئین موجود در گندم دوروم تولید شده در این فصل، 6/13 درصد بود که نسبت به 10 سال گذشته افزایش داشت اما در گندم سرخ زمستانه دقیقا به اندازه 10 سال گذشته و نشان‌دهنده رقم 1/12 درصد بود.

 

منبع غلات نیوز