hen.jpg

کمبود بحرانی ذرت و گندم در کنیا

چاپ

altکشور کنیا واقع در شرق آفریقا، به دلیل کاهش تولید ذرت و گندم با کمبود غذا مواجه است
به دلیل آب و هوای بسیار متغیر، وزیر کشاورزی کنیا کاهش 25 درصدی را در تولید ذرت

این کشور پیش‌بینی کرده است. این مقدار کاهش در تولید به معنای کمبود بحرانی این محصول در سال جاری است. کارشناسان بیان کرده‌اند که کاهش برداشت در این دو محصول که غذای ثابت مردم این کشور است، تاثیری منفی روی بیشتر جمعیت کنیا خواهد گذاشت.
دان و جوجه ایران به نقل از غلات نیوز،کاهش برداشت این محصولات باعث افزایش قیمت آن‌ها خواهد شد و بسیاری از افراد این کشور نمی‌توانند از عهده خرید آن برآیند. خشکسالی به وجود آمده در کنیا در سال تجاری 2017-2016 مانع بزرگی در برابر تلاش‌های سوی ملت و دولت این کشور برای افزایش تولید ذرت است. این خشکسالی روی مواردی مانند اسیدی شدن خاک، عدم دسترسی به دانه بهتر و غیره نیز تاثیر گذاشته است.