کاهش تولید گندم در ترکیه

چاپ

ZMOalt که 63 سال است به فعالیت مهندسی کشاورزی می‌پردازد، گزارشی را در وب‌سایت خود منتشر کرد که داده‌های مختلف را در مورد مناطق کاشت، تولید و مصرف گندم در کشور ترکیه نشان می‌دهد.
بر اساس این گزارش‌ها، تولید گندم ترکیه به دلیل کاهش سطح زیر کشت گندم

، کاهش یافته است. میزان که تولید گندم در طول سه دهه گذشته روند ثابتی را طی کرده که این موضوع با توجه به انواع مختلفی از گندم  که در ترکیه کشت می‌شود، توجیه پذیر نیست. در طول این سال‌ها هیچ گونه افزایش قابل توجهی در تولید و برداشت گندم ترکیه مشاهده نشده است.
دان و جوجه ایران به نقل از غلات نیوز؛ همچنین مناطق تحت کشت گندم در این کشور با کاهش همراه بوده است. گندم تقریبا در همه مناطق آب و هوایی و در هر نوع خاک این کشور قابل کشت است. کاهش مناطق تحت کشت این محصول، تا حد زیادی خطرات و ریسک کمبود غذا را در پی دارد. بر اساس داده‌های 10 سال اخیر، مناطق تحت کشت گندم بین 5/7 تا 5/8 میلیون هکتار و مقدار تولید نیز بین 2/17 تا 6/22 میلیون تن متغیر بوده است. در سال 2016، کشور ترکیه 6/20 میلیون تن گندم تولید کرد و این در حالی بود که در سال 2015، تولید گندم این کشور 6/22 میلیون تن بود.