یک چهارم کشتارگاه های انگلیس استانداردهای بهداشتی را رعایت نمی کنند

چاپ

altبررسی های صورت گرفته از سوی آژانس استاندارد مواد غذایی بریتانیا نشان می دهد که یک چهارم کشتارگاه ها در انگلیس، ولز و ایرلند شمالی استانداردهای بهداشتی را رعایت نمی کنند و این مساله سلامت مصرف کنندگان گوشت قرمز را در این کشور در معرض خطر قرار داده است.
نشریه هفتگی آبزرور در گزارشی روز یکشنبه نوشت در جریان تحقیقاتی که به صورت مشترک با دفتر تحقیقات خبرنگاران صورت داده دریافته که حتی

برخی اسناد آژانس استاندارد مواد غذایی بریتانیا باهدف لاپوشانی سطح آلودگی گوشت های قرمز در کشتارگاه های این کشور جعل شده است.
این نشریه هفتگی افزود: یک افشاگر نیز در این رابطه گفته است اطلاعات مربوط به سطح آلودگی کشتارگاه ها به غلط ثبت شده و این مساله سبب شده است تا گوشت های آلوده وارد چرخه مواد غذایی شود.
آبزرور نوشت: یکی از فاکتورهای کلیدی برای کشتارگاه ها اطمینان از عدم آلوده بودن گوشت، از مرحله ذبح تا بسته بندی و تحویل به بازار است؛ این در حالی است که تحقیقات به عمل آمده نشان می دهد که از مجموع 323 کشتارگاهی که مورد تحقیق قرار گرفته، 86 تای آنها قوانین بهداشتی را نقض کرده اند.
این نشریه انگلیسی در رابطه با نقض قوانین بهداشتی به مواردی همچون، تماس گوشت با زمین کثیف، قطعه کردن گوشت با ابزارهای غیر بهداشتی و شستشوی گوشت با آب آلوده اشاره کرد.
آبزرور نوشت: در انگلیس سالانه بیش از یک میلیون نفر به بیماری های ناشی از آلودگی های گوشتی مبتلا می شوند، که از این میزان 20 هزار نفر به بیمارستان مراجعه و 500 نفر جان خود را از دست می دهند.
این نشریه همچنین به انتقال باکتری خطرناک «ای کولی» (E-Coli) از طریق گوشت های آلوده اشاره کرد و افزود: بیش از 20 نفر در سال 1996 بر اثر عوارض ناشی از این میکروب در انگلیس فوت کردند که علت اصلی آن گوشت های آلوده گزارش شده است. متعاقبا در سال 2005 نیز 150 نفر دیگر بر اثر همین بیماری جان خود را از دست دادند که بیشتر آنها کودک بوده اند.
به نوشته آبزرور، علت اصلی مرگ 150 نفری که در سال 2005 بر اثر میکروب ای.کولی در انگلیس جان خود را از دست دادند، آلودگی گوشت گزارش شده است.
این نشریه انگلیسی نوشت: «هیو پنینگتون» یک استاد میکروب شناسی در انگلیس می گوید: « حتی اگر از هر 100 کشتارگاه فقط یک کشتارگاه قوانین بهداشتی را نقض می کرد، باز هم این رقم زیاد بود؛ این در حالی است که یک چهارم کشتارگاه ها قوانین بهداشتی را رعایت نمی کنند و این مساله غیر قابل قبول است.»
آبزرور افزود: وی ضمن ابراز تاسف از این مساله بیان داشت: نتیجه بی توجهی به قوانین بهداشتی فاجعه بار است چون بسیاری از مردم بر اثر بیماری های ناشی از آلودگی گوشت جان خود را از دست داده اند
این نشریه انگلیسی نوشت: در حالی که آژانس استاندارد غذایی انگلیس ادعا می کند که بخش هایی از گوشت های آلوده را پیش از عرضه به بازار جدا می کند اما پروفسور پنینگتون بیان داشت: باز هم این اقدام کافی نیست. جدا کردن آن بخش هایی از گوشت که آلوده است ازنظر میکروب شناسی نادرست است چون باکتری با سایر نقاط گوشت سرایت کرده است.
پیش از این نیز آژانس استاندارد موادغذایی انگلیس گفته بود سه چهارم مرغ های فروخته شده در فروشگاه های انگلیس به باکتری خطرناک 'کمپیلوباکتر ' آلوده است.

 

منبع: ایرنا