hen.jpg

   
   

مقالات

ناهنجارهای قلبی عروقی و متابولیک در طیور و نقش چربی جیره

چاپ

altدر ایالات متحده چربی های مکملی که برای فرمولاسیون جیره به کار می رود به طور معمول شامل مخلوط روغن های گیاهی و چربی حیوانی با منشا پیه و گریس های رستورانی و یا روغن های هیدروژنه شده حاصل از صنایع تامین خوراک انسان  می باشد. چربی هایی   که از این طریق بدست می آید غنی از اسید های چرب اشباع ، ترانس، اسید های چرب خانواده n-6 بوده و از نقطه نظر اسید های چرب n-3 فقیر می باشد.

مشكلات عملی جوجه درآوری در كارخانه‌های جوجه‌كشی

چاپ

altتغییر مشكلات مشاهده شده در كارخانجات جوجه كشی در ارتباط با قابلیت جوجه درآوری در دو بخش تقسیم بندی می شود : 1- مشكلات عمومی 2- مشكلات خصوصی تغییر مشكلات مشاهده شده در كارخانجات جوجه‌كشی در ارتباط با قابلیت جوجه درآوری نیز به سه بخش تقسیم می گردد: 1- مشكلات ناشی از كارخانه‌های جوجه‌كشی 2- روش حمل و نقل 3- مشكلات گله مرغ‌ مادر

کاهش ضایعات جوجه کشی درآب و هوای گرم

چاپ

altمدیریت کارخانه جوجه کشی به دلیل حساسیت تخم مرغ ، جنین ، انکوباسیون ، نظارت بر محیط و تجهیزات کارخانه جوجه کشی کار بسیار حساس محسوب می شود با وجودی که عملکرد کارخانه های جوجه کشی در مناطق مختلف از محلی به محل دیگر فرق میکند اما در کشورهای در حال توسعه ای که در مناطق آب و هوای گرم واقع شده اند به طور مکرر با ضایعات سنگین غیر قابل انتظار و غیر طبیعی مواجه می شویم .

12 نکته اصلی برای به سازی مناسب جوجه کشی

چاپ

altبرخی از برنامه های بهسازی در تشکیلات جوجه کشی تاکید بسیار زیادی روی مواد ضد عفونی می نماید . چنانچه کار بهسازی در سایر مقاطع جا بجا کردن تخم مرغ ضعیف باشد باید به مصرف مواد ضد عفونی بیشتر توجه نمود . مدیران واحدهای جوجه کشی لازم است که دقت کامل نسبت به موازین بهسازی در قبل از مرحله جوجه کشی جوجه کشی مبذول داشته و روی مدیریت مزارع مرغ مادر نظارت داشته باشند .در این باره چه نکات اصلی باید مورد توجه بستر وضعیت لانه های تخم گذاری قرار گیرند ؟

بهداشت هچ و هچری

چاپ

altدرصد بالایی از موفقیت در هچ به کیفیت تخم مرغ وابستگی دارد. بهداشت تخم مرغ از سالن مادر شروع می شود و نیاز مبرم به دقت و توجه و مدیریت آشیانه های تخم گذاری دارد. جنس آشیانه ها، جابه جایی دقیق تخم مرغ ها و انبار سازی آنها به شرایطی فراتر از سطح استاندارد نیاز دارد. مدیریت تولید کننده در گله های مادر برای تولید تخم مرغ های تمیز خیلی حیاتی است. در خیلی از مناطق به علت اینکه برنامه ای برای بهداشت ندارند و یا از شیوه های نامطلوب استفاده می کنند یا کمترین سطح مدیریت را داشته اند، درصد هچ آنها خیلی پایین بوده است.

جوجه کشی و تعیین ظرفیت دستگاه جوجه کشی در مزارع پرورش بلدرچین

چاپ


altافرادی که علاقمند به پرورش بلدرچین جهت تولید گوشت باشند باید جوجه های آن را خودشان تولید و تکثیر نمایند .زیرا در حال حاضر محلی در ارتباط با تولید انبوه جوجه بلدرچین و یا کارخانه جوجه کشی ویژه بلدرچین وجود ندارد. جهت ایجاد تاسیسات مربوط به پرورش بلدرچین بایستی محلی را که دارای آب ، برق و راه بوده و در مکانی خلوت قرار گرفته باشد را انتخاب نمود. همچنین در انتخاب مکان احداث می بایست دوری و نزدیکی آن به بازارهای مصرف را مد نظر قرار داده و از طرفی مزرعه به دلیل ایجاد بوی نامطبوع و جذب مگس در محلی خارج و دور از محل سکونت احداث گردد.

تولید نگهداری و بهداشت تخم مرغ های جوجه کشی

چاپ

altاولین و مهمترین گام در بهداشت تخم مرغ تولید انها در لانه های تمیز وبهداشتی میباشد که تحقیق این مسئله بستگی به رعایت برنامه مدیرییتی دقیقی دارد0 نکات مدیریتی زیر راهنمای خوبی در خصوص تولید تخم مرغ های تمیز ونگه داری صحیح آنها تا زمان قرار دادن در ماشین های جوجه کشی می باشد.
1- تا آنجا که ممکن است مرغ ها در روی سیم , پلاستیک ویا نرده های چوبی که فضولات دفع شده روی آنها جمع نمیشوند نگهداری کنید هر چند که باید به این نکته توجه کرد که بعضی از سویی های مرغ تخم گذار عادت به گذاشتن تخم در روی این نوع بستر ها راندارند وباید برای آنها لانه های تخم گذاری در یک جای مشخص ویا نقاط مختلفی درداخل سالن تعبیع کرد.

تعیین جنسیت جوجه ها پیش از تفریخ بصورت اتوماتیك

چاپ

altرویای تعیین جنسیت  جوجه ها پیش از تفریخ كم كم تبدل به واقعیت می شود.در  مقاله ذیل اصول و روش های كاربردی ویژه ای شرح داده شده است
صنعت جوجه كشی جهان هر ساله میلیاردها جوجه یكروزه تولید می كندكه هر جو جه  پس از تفریخ تعیین جنسیت می شود. جوجه های نر از همان ابتدا به تدبیر انسان جدا شده و جوجه های ماده برای تولید تخم مرغ پرورش داده می شوند.

شرایط محیطی ستر

چاپ

altهچر نمی تواند شرایط نامطلوبی را که در دوره انکوباسیون تخم مرغها در ستر وجود داشته تصحیح نماید بنابراین صحت عملکرد ستر در طی دوره انکوباسیون تخم مرغ بسیار مهم است تخم مرغها در طی دوره ای که در ستر می مانند روزبه روز آسیب پذیرتر میگردند فن های ستر همانند فن های هچر از اهمیت حیاتی برخوردار می باشند در برخی از انواع سترها فن های از کار افتاده به دلیل حرکت فن های سالم مجاور آنها چرخش معکوس پیدا می کنند و در حقیقت بازدهی ندارند هنگامی که فن های یک طرف ستر روشن هستند هرگز نباید فن های سمت دیگر را خاموش نمود زیرا این عمل باعث چرخش معکوس فن های خاموش خواهد شد و فن های خاموش فقط وقتی در جهت صحیح خواهند چرخید که مجددا روشن شوند .

تزریق اسیدهای آمینه به تخم مرغ مادران گوشتی و اثر آن بر درصد جوجه درآوری

چاپ

altمرغ های بزرگتر جنین های بزرگتری نسبت به تخم مرغ های کوچک دارند یک گرم تفاوت وزن تخم مرغ منجر به ایجاد 10 گرم اختلاف وزن در 56 روزگی می شود همبستگی بین وزن تخم مرغ و جوجه وجود دارد تخم مرغهای حاصله از مادران گوشتی به دلیل وزن کم تخم مرغ درابتدای تولید جوجه هایی با وزن پایین تولید می کنند همچنین نتایج ازمایشات مختلف نشان می دهد که تخم مرغ های حاصله از گله های مادر مسن تر سنگین تر هستند و لذا دارای در صد بیشتری زرده می باشند مشابه با آن نسبت بیشتری آلبومین و پوسته درمقایسه با تخم مرغ های حاصله از گله های مادر جوان داشتند

صفحه 12 از 12