corn.jpg

   

مراحل کشتار مرغ در کشتارگاه صنعتی در یک نگاه

چاپ

بررسی انجام مراحل کشتار مرغ در کشتارگاه های صنعتی بصورت اختصار در متن زیر:alt

1-تخلیه قفس‌ها از ماشین و قرار گرفتن قفس‌ها بر روی ریل برای اتصال مرغ‌ها بر روی قلاب
2-شوکر
3-سربری
4-تونل خون
5-دوش آب گرم قبل از ورود به اسکالدر
6-ورود به ماشین اسکالدر
7-ماشین پرکنی
8-برش چینه‌دان
9-باز کردن شکم به کمک تفنگ برش مقعدگشا
10-کلهکن
11-جداسازی روده از آلایشات مرغ
12-شست‌وشوی مرغ بعد از جداسازی آلایشات
13-ماشین پابر
14-شست‌وشوی قلاب‌ها بعد از جدا شدن پا از مرغ
15-چیلر
16-ورود مرغ به چیلر اول
17-ورود مرغ به چیلر دوم
18-خروج مرغ از چیلر و اتصال آن به قلاب از ناحیه بال و شست‌وشوی برای ورود به آب چکان
19-آب چکان
20-وارد شدن به مراحل بسته‌بندی با استفاده از کلیبس
21-شست‌وشوی قفس‌های حمل مرغ زنده
22-تصفیه آب استفاده شده در کشتارگاه در کلیه مراحل
23-کوره لاشه‌سوز.

منبع: poultryy.persianblog.ir

افزودن نظر


کد امنیتی
تصویر جدید

جوملا فارسی توسعه و پشتیبانی توسط گروه نرم افزاری جوملا
حامی پروژه ملی جوملا فارسی شرکت نوید ایرانیان